Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Φροντίζουμε να φροντίζετε!

Οι απαιτήσεις στον χώρο της ζαχαροπλαστικής είναι πραγματικά μεγάλες. Ο ανταγωνισμός σκληρός. Το τελικό προϊόν και πρέπει να δείχνει και να είναι τέλειο. Κι αυτό το γνωρίζουμε καλά! Όπως το γνωρίζετε κι εσείς τόσα χρόνια, από την ποιότητα DK-GROUP που μας καθιέρωσε ως συνεργάτες-προμηθευτές σας, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη σας.

Από την ίδρυσή μας το 1989 μέχρι σήμερα, αντιμετωπίζουμε κάθε κρίση ως μια νέα ευκαιρία, επιδιώκοντας να γίνουμε καλύτεροι των περιστάσεων. Προτεραιότητά μας παραμένει, όλα τα προϊόντα μας να μείνουν εφάμιλλα της υψηλότερης παγκοσμίως ποιότητας. Όντας πιστοποιημένοι κατά ISO 9001 συνεχίζουμε τον αναπτυξιακό μας σχεδιασμό, επενδύοντας σε τεχνολογία αιxμής με απώτερο στόχο την κάλυψη κάθε σας ανάγκης. Φροντίζουμε να αναβαθμίζουμε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας, προσφέροντας σε σας το καλύτερο, σε πραγματικά καλύτερες τιμές.
Βασικός πυλώνας σε κάθε βήμα της οικονομικής μας ανάπτυξης αποτελεί η ενδυνάμωση της αξίας και το μακροπρόθεσμο συμφέρον των συνεργατών μας. Το εμπορικό σήμα της εταιρείας αποτελεί ευρωπαϊκό “Σήμα Κατατεθέν”, ενώ τα προϊόντα σχεδιασμού της είναι καταχωρημένα ως ευρωπαϊκά Βιομηχανικά Σχέδια στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διανοητικής Ιδιοκτησίας. Στις εγκαταστάσεις της εταιρίας λειτουργεί πλήρως στελεχωμένο Τμήμα Παραγωγής, καθώς επίσης και εκθετήριο όλης της γκάμας των προϊόντων που διαθέτουμε.

Αναλαμβάνουμε κατόπιν παραγγελίας, τον σχεδιασμό και την κατασκευή καλουπιών, σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων, ικανή να καλύψει κάθε σας ανάγκη.
Για εμάς, φιλοσοφία και στόχος μας συνεχίζει να είναι ένας και μόνο! Φροντίζουμε, ώστε να φροντίζετε να προσφέρετε πάντα το καλύτερο!

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Διαμαντής Καραμαγιάς